VISSZATÉRÉS A TELJESSÉGHEZ

TELJES Online TANFOLYAMI CSOMAG, HOGY MEGÉRTSD ÉS MEGGYÓGYÍTSD A TRAUMÁT

MIÉRT OLYAN KÜLÖNLEGES A TRAUMA BÖLCSESSÉGE ONLINE CSOMAG:

8 RÉSZES ONLINE TANFOLYAM

+

11 SZAKÉRTŐI INTERJÚ

+

Workshop FELVÉTELEK

+

ZENEI KÖNYVTÁR

ÉRTSD MEG A TRAUMÁT

A GYÓGYULÁS KAPUJA

Mindannyiunknak van traumája. Nem csak az okozta, ami velünk történt, hanem az is, ami nem történt meg velünk.

A gyógyuláshoz mindannyiunknak meg kell tennünk egy személyes utazást a traumánk gyökeréhez, hogy megszakítsuk a generációs trauma láncait.

Amikor ilyen módon teret biztosítunk magunknak, automatikusan engedélyt adunk másoknak is, hogy ugyanezt tegyék.

Így gyógyulunk egyénekként, társadalomként és az egész emberiségként.

FEDEZD FEL A LÉTEZÉSED SZÉPSÉGÉT

Ebben a 8 részes tanfolyamban megismered, hogy nem a traumád vagy. Miközben keresztül gázolsz a fájdalmon, elkezded meglátni, mennyire leírhatatlanul gyönyörű vagy.

HAGYD, HOGY ÁTRAGYOGJON A VELED SZÜLETETT BÖLCSESSÉGED

Az igazságod felfedezése megnyitja a szívedet, és lehetővé teszi, hogy a veled született bölcsességed átragyogjon a sebeiden.

ISMERD FEL A LEHETŐSÉGET A VÁLTOZÁSRA

Amikor megengeded a sebeidnek, hogy megtanítsanak az odafigyelésre, önszeretetre és együttérzésre, felülemelkedsz a fájdalmadon.

A TELJES CSOMAG

CSAK 129 €

KORLÁTOZOTT IDEIG

a szokásos 499.00 € ár helyett.

A 8 RÉSZES ONLINE TANFOLYAM TEMATIKÁJA

A TRAUMA MEGÉRTÉSE

Ebben a részben megismerjük, hogy a trauma formálja a világról alkotott képünket, az agyunkat, idegrendszerünket, kapcsolatainkat. Merevséget és szégyenérzetet hoz létre. Elválaszt minket az intuíciónktól és annak érzésétől, hogy kik vagyunk. De a traumában bölcsesség is rejlik abban az értelemben, hogy a traumáink tartalmazzák a kulcsokat, amelyek visszavezethetnek minket önmagunkhoz.

A TRAUMA TERMÉSZETE ÉS TUDOMÁNYA

Ebben a részben megtanuljuk, hogy a trauma generációkon átívelő és egyik generációról a másikra száll. Megértjük, miért a trauma a gyökéroka olyan problémáknak, mint a rasszizmus, egyenlőtlenség és kizsákmányolás, a mentális betegségek alkalmazkodás a traumához, valamint, hogy ahogy az élettapasztalatainkat a testünkben hordozzuk, az korlátozhatja a képességünket, hogy reagáljunk az életre.

NEMET MONDANI: KÖTŐDÉS VAGY ÖNAZONOSSÁG?

Ebben a részben megismerjük, hogy intuíciónkkal és önazonosságukkal fennálló kapcsolattal születünk, azonban az út során megtanuljuk elnyomni, hogy kielégítsük a kötődés iránti nagyobb igényünket. Megtudjuk, hogy az önazonosság és kötődés létfontosságú a túlélésünkhöz, azonban a kötődés mindig győz. Felnőtteknél ez olyan mások kedvére tevő viselkedést eredményezhet, amely nem szolgál minket.

KAPCSOLATOK

Ebben a részben a traumával és a kapcsolatokkal foglalkozunk. Amikor nehezen tudunk önmagunk lenni a kapcsolatokban, az azért van, mert a kötődésre való igényünk uralkodik az önazonosságra való igényünk felett. Ez csecsemőkorban történt, de felnőttkorban még mindig szorongást tapasztalunk minden alkalommal, amikor autentikus érzéseink vannak egy kapcsolatban.

Ahhoz, hogy jó kapcsolataink legyenek, először meg kell tanulnunk jól érezni magunkat egyedül.

BŰNTUDAT, SZÉGYEN, HARAG ÉS SZOMORÚSÁG

Ebben a részben megtanuljuk felismerni a bűntudat, szégyen és ki nem fejezett düh eredetét, amelyek korlátozzák az öröm és szabadság lehetőségét. Megismerjük, hogy a bűntudat a felnőttkorban hogyan tudja szabotálni az egészséges határok felállítására tett kísérleteinket, vagy hogy a felnőttkori szégyen hogyan kapcsolódik az érzéshez, hogy nem vagyunk méltóak arra, hogy kielégítsék a szükségleteinket. Valamint arról is szó lesz, hogy amikor gyerekkorunkban elfojtottuk az egészséges haragot, lenyeltük, de az folyamatosan a felszínre tört és rossz döntésekhez, függőségekhez, depresszióhoz és még betegségekhez is vezetett.

A BETEGSÉG MINT ALKALMAZKODÁS

Ebben a részben tovább boncolgatjuk az elgondolást, hogy a legtöbb betegség valamilyenfajta traumához való alkalmazkodás. Az ADHD származhat abból, hogy el kell fordulni a nehéz családi élettől; a depresszió abból, hogy el kell nyomni a dühöt, hogy elfogadhatók legyünk. Megtudjuk, hogy az orvostudomány még mindig figyelmen kívül hagyja a trauma hatását a betegségre a számos tudományos vizsgálat ellenére, amelyek bizonyítják a kapcsolatot.

PSZICHEDELIKUMOK ÉS A TRAUMA

Ebben a részben megvizsgáljuk, a pszichedelikumok hogyan segítenek a kondicionált elmét félreállítani az útból, hogy az emberek hozzáférjenek a valóság két aspektusához. Az egyik a mély trauma és fájdalom, amit magukkal hordoznak; a másik a valódi énjük és a kapcsolatuk az élettel. Felfedezzük a pszichedelikus szerek mentális betegségek kezelésére való használata iránti megújult érdeklődést.

SPIRITUÁLIS MEGKERÜLÉS

Ebben a részben megtanuljuk, hogy a valódi mentális, érzelmi vagy spirituális munka nem tagadja meg a jelen valóságot. A valódi spirituális munka arra ösztönöz, hogy jelen maradjunk olyan helyzetekben is, amelyek egyébként ingerlő hatásúak lennének, hogy leüljünk vele, együttérzéssel és ítélkezés nélkül figyeljük meg magunkat, az érzelmeinket és bármit, ami felbukkan. A valódi spirituális munka arra ösztönöz, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és mindezek ellenére szeressük magunkat.

MARIANNE WILLIAMSON

Neves előadó és bestseller szerző

“A trauma bölcsessége annyi igazságot és reményt tár fel, ahogy Dr. Máté Gábor meglátásain keresztül betekintést nyerünk az emberi szenvedés eredetébe. A film egyszerre  magával ragadó és szembesítő, szelíd és megindító. Kötelező mindenkinek, aki megpróbálja megérteni napjaink világát.”

a teljes a trauma bölcsessége: visszatérés a teljességhez bónusz csomag

mindezeket tartalmazza a trauma bölcsessége: visszatérés a teljességhez tanfolyam csomag:

8 részes online tanfolyam

A film valódi mélységükben mutatja meg a kihívások természetét, amelyekkel szembenézünk...
Most eljött a megoldás ideje, amelyet ez a 8 részes tanfolyam biztosít Máté Gáborral.

 

Értéke 499€, de most Kedvezményesen a Tiéd lehet!

 

Leave Blank

Leave Blank

hangoskönyv és átiratok

Töltsd le a bónusz csomag összes hanganyagát, hogy offline is meghallgathasd és merülj mélyebbre az anyagokban a letölthető átiratokkal!

Értéke: 57€

BESZÉLGETÉSEK A TRAUMÁRÓL CSOMAG: 11 SZAKÉRTŐI INTERJÚ

Dr. Máté Gábor 11 traumaszakértő egyedi nézőpontján keresztül tárja fel a trauma és gyógyulás témáját.

Értéke: 167€

A DÍJNYERTES FILM: A TRAUMA BÖLCSESSÉGE

Élethosszig tartó hozzáférést kapsz ehhez a paradigmaváltó filmhez, amelyet világszerte több mint
6 000 000 ember nézett meg.

Értéke: 47€

A TEST LÁZADÁSA

Egy nemrégiben Dr. Máté Gáborral tartott younity esemény felvétele, ahol kifejti a trauma hatásait a testre.

Értéke: 47€

EGYÜTTÉRZŐ FELTÁRÁS - BETEKINTÉS

Egy nemrégiben Dr. Máté Gáborral tartott younity esemény felvétele, ahol történetmesélésen keresztül beszél az Együttérző Feltárásnak nevezett gyógyító intervenciós folyamatról.

Értéke: 47€

21 KÉRDÉSRE VÁLASZOL Dr. MÁTÉ GÁBOR

Dr. Máté Gábor megválaszolja a trauma és gyógyulás természetéről leggyakrabban feltett kérdéseinket.

Értéke: 87€

MEDITÁCIÓ ÉS GYAKORLAT CSOMAG

Egy három részes meditációs csomag Petra Brzović-cal, hogy segítsen belépni a biztonságos teredbe, kapcsolódni a belső gyerekeddel és jelen lenni a légzéseddel. Ezen kívül kapsz egy hatékony gyakorlatfüzetet, amely segít, hogy megnyugtasd magad, amikor szükséged van rá.

Értéke: 67€

A HANGOK ZENEI UTAZÁSA

Egy exkluzív audió fájl A trauma bölcsessége film nyugtató zenéivel.

Értéke: 47€

A KÜLÖNLEGES AJÁNLATOD

VEDD MEG A TELJES CSOMAGOT

CSAK 129 €

Spórolj akár 80%-ot és szerezd meg az összes bónusz anyagot INGYEN!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leave Blank

Leave Blank

MILYEN FORMÁTUMÚ A TANFOLYAM?

2024.03.10-től kezdve, 4 héten keresztül minden hétfőn új leckét teszünk közzé az online tanfolyami felületünkön. A hét folyamán bármikor megnézheted a leckék videóit és gyakorolhatod az egyes leckékben megadott feladatokat. Amint egy leckét közzéteszünk, élethosszig tartó hozzáférésed lesz hozzá.

Élőben vannak a leckék?

A leckéket előre felvettük, hogy le tudjuk fordíttatni az anyagot.

Milyen nyelven érhető el a tanfolyam anyaga?

Minden tanfolyami videó elérhető magyar szinkronnal vagy angol nyelven, magyar felirattal. Minden írott anyag, például az átiratok, magyarul vannak.

Élethosszig tartó hozzáférésem lesz az anyagokhoz?

Igen, miután megvásároltad a tanfolyamot, élethosszig tartó hozzáférést kapsz az összes közzétett anyaghoz.

Akkor is hozzáférhetek a tananyaghoz, ha részletekben fizetek?

Igen, akkor is azonnali hozzáférést kapsz a teljes tanfolyamhoz és az összes bónusz anyaghoz a tanfolyami felületen, ha részletfizetést választasz.

Megvásárolhatom a tanfolyamot később is?

Igen, azonban akkor a normál 499 € árat kell fizetned a 129 € akciós ár helyett. Az akciós ajánlat utolsó napja 2024. 03.10.

Visszatéríthető ez a tanfolyam?

Ez a bónusz csomag nem visszatéríthető. 

ISMERD MEG Dr. MÁTÉ GÁBORT

A termékeny előadó és bestseller szerző, Dr. Máté Gábor nagy elismerésnek örvend a függőségek, a trauma és a gyermekkori fejlődés területén végzett munkájáért.

Ahelyett, hogy pillanatnyi megoldásokat kínálna ezekre az összetett problémákra, Dr. Máté összeszövi a tudományos kutatásokat, esettörténeteket és a saját meglátásait és tapasztalatait, hogy egy kiterjedt nézőponttal álljon elő, amely felvilágosítja és arra bátorítja az embereket, hogy a saját és a körülöttük lévők gyógyulásába fektessenek.

20 év háziorvosi és életvégi ellátásban töltött tapasztalat után Dr. Máté több mint egy évtizedig a vancouveri Downtown Eastside-on dolgozott drogfüggőséggel és mentális betegségekkel küzdő páciensekkel. Négy könyve több mint huszonöt nyelven jelent meg, dr. Máté úttörő a függőség, trauma, gyermekkori fejlődés és a stressz és a betegségek közötti kapcsolat témaköreiben. 

Napjainkban a világot járva beszél a traumáról és mindenkit a gyógyulásra és önmagunk és egymás iránti nagyobb együttérzésre invitál.