Minden, amire szükséged van, már benned van

YOUNITY

Kik vagyunk?

 

A célunk az, hogy mély ismereteket adjunk át és olyan eszközöket és technikákat biztosítsunk számotokra, amiket felhasználhattok arra, hogy felismerjétek a belső potenciálotokat. Meg vagyunk győződve róla, hogy mi mind teremtők vagyunk, a saját univerzumunk teremtői. Végső soron csak te rendelkezel a kulccsal a saját jóllétedhez. Megvan az erő benned, hogy boldoggá, egészségessé és erőssé tedd magad. Csak meg kell találnod a saját kreatív motorodat. Az első lépés, hogy ezt minden nap gyakorold! Elköteleztük magunkat, hogy megtaláljuk a legjobb tanítókat, motivációs előadókat, eszközöket és módszereket a világ minden tájáról és elhozzuk közvetlenül az otthonodba!
Minden energiánkat, lendületünket, tudásunkat és akaraterőnket arra használjuk, hogy minden egyes online kurzus igazán fantasztikus és felemelő élmény legyen a számotokra.

Nagyon örülünk, hogy elkísérhetünk az utazásodon.
A legjobbakat kívánjuk

Gilányi Attila
younity Hungary

A YOUNITY CSAPAT

being. self. aware.

Küldetésünk az, hogy neked és másoknak olyan eszközöket és technikákat biztosítsunk, amelyek képessé tesznek a belső potenciálod felismerésére.

Meggyőződésünk, hogy teremtő vagy. Csak te tudsz az igazi belső kiteljesedés művészetének mesterévé válni. Végtelen potenciál van benned, hogy boldog, egészséges és gazdag legyél. Egy potenciál, ami csak arra vár, hogy kiszabadítsd. Ennek a kulcsa a megfelelő tudás és a mindennapos gyakorlás!

Elköteleztük magunkat arra, hogy a legjobb tanárokat, mentorokat, technikákat és módszereket keressük meg számodra a világ minden tájáról, és hozzuk el az otthonodba!

NÉHÁNY

A MENTOROK KÖZÜL,

AKIKET A TANFOLYAMON TALÁLSZ

Dr Joe Dispenza

Eckhart Tolle

Alberto Villoldo

Bruce H. Lipton, PhD

Anita Moorjani

Gregg Braden

Deepak Chopra

Neale Donald Walsch

S. H. Dalai Lama

Louise Hay

Gordon Smith

Byron Katie

És még sokan mások.

CSATLAKOZZ

KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ

HOGY SEMMIRŐL NE MARADJ LE

Csatlakozz hozzánk most, hogy kapcsolódni tudj hasonló gondolkodású emberekkel, és mindig naprakész legyél

NÉHÁNY

YOUNITY

ÉLMÉNY

Közösség

Ország

Nyelv

Szakértő

 

ESEMÉYEINK

Találd meg az áramlásod! – A spiritualitás fesztiválja

Neale Donald Walsch

Előadásokat tartok a világ minden táján, de még a világon sehol nem volt olyan eseményem, amit ilyen kiválósággal hoztak létre és prezentáltak, ahol minden részletre figyeltek, mindent megfelelően csináltak, mindent olyan tökéletessé tettek, ahol ennyire jó fogadtatásban részesültem én és az üzenetem, mint itt Svájcban – Zürichben és Bázelben – a Younity-vel.

Milyen nagyszerű szervezet, milyen csodálatos csapat. Kiváló csapat mindenben. Annyira hálás vagyok, hogy lehetőségem volt idejönni és ezekkel bámulatos emberekkel dolgozni. Ez egy életre szóló esemény volt. Nem tudok többet mondani, mint, hogy ez nem is lehetne ennél jobb.

Deepak Chopra

Ez egy csodálatos esemény volt, rendkívül jól szervezett és nagyon támogatott. Mindenki számára csodálatos élmény volt. Erősen ajánlom, hogy ha rendezvényt szeretnél szervezni Bázelben, akkor vedd fel a kapcsolatot a Younity-vel. Ők rendkívüli emberek, akik csodálatos munkát végeznek.